obsah stránky

Hodnocení obchodu

5,0 1571 hodnocení
5
1545x
4
15x
3
6x
2
3x
1
2x
ŠK Avatar autora Šárka Koumarová | 12.5.2021
Profesionální přístup.
R Avatar autora Radmila | 12.5.2021
Jsem velice spokojená, doporučuji.
JO Avatar autora Jarmila Oravcová | 12.5.2021
Léta výborné spolupráce, naprostá spokojenost, doporučuji.
JA Avatar autora Jana Andrlová | 11.5.2021
Spokojenost a dobrá komunikace.
Avatar autora Helena Špinková | 11.5.2021
Vždy perfektní.
M Avatar autora Miloš | 10.5.2021
Jsem spokojen a rád se k němu vracím.
HB Avatar autora Hana Bosáková | 5.5.2021
spokojenost a perfektní komunikace
JP Avatar autora Jana Pšenáková | 4.5.2021
rychlé dodání, spokojena
EK Avatar autora Eva Kafková | 3.5.2021
Velmi spokojena
VS Avatar autora Viktor Souček | 30.4.2021
Ano spokojen.
AC Avatar autora Aleš Cvejn | 29.4.2021
Nemám žádné výhrady děkuji.
BD Avatar autora Barbora Doležalová | 23.4.2021
Nákup v ASKER dopadne vždycky dobře, poslední objednávku mi obchod dokonce rozdělil, část přišla druhý den, část dva dny nato, takže jsme dostali rychle to, co jsme potřebovali urgentně. Velmi děkuji celému týmu ASKER za profesionální přístup k objednávkám a velmi příjemné jednání.
RZ Avatar autora Renata Zachovalova | 22.4.2021
Spokojenost.Můj výrobek nebyl momentálně k dispozici a paní byla velmi ochotna tuto situaci se mnou řešit.Děkuji
AJ Avatar autora Aleš Javůrek (Administrátor) 23.4.2021
Dobrý den, my moc děkujeme. Výrobek se stahoval z důvodu chybné viskozity produktu a tím došlo k opravdu dlouhé dodací lhůtě, protože vše, co bylo skladem jsme museli výrobci vracet. Velice děkujeme za pochopení a tuto recenzi. Vážíme si toho a delší dodací lhůta nás mrzí. Děkujeme.
MK Avatar autora Martin Kašpírek | 22.4.2021
Naprostá spokojenost jak se sortimentem, cenami tak rychlostí dodání.
M Avatar autora Matyásková | 22.4.2021
Vše je OK - zboží dorazilo rychle. Pouze cena přístroje na měření saturace je velká, když se podívám na jiné obchody, mají v rozmezí 300 - 500. Vaše cena je 1300 Kč. Před tím jsem ceny nezjišťovala.
Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Dobrý den, děkujeme za recenzi. Máte pravdu, že na trhu se obzvláště v této době objevuje celá řada produktů. Bohužel cena přístroje, který nabízíme my je taková to, také je to ale prostředek registrovaný jako zdravotnický prostředek vyšší třídy. Stejně tak nabízíme americké přístroje, které jsou dokonce 3x dražší. Na trhu jsou různé produkty, s různou kvalitou i různou cenou.
Avatar autora Oldřich Ślégl | 21.4.2021
Velmi spokojen. Rychlé a profesionální jednání.
JC Avatar autora Josef Coufal | 21.4.2021
ano
J Avatar autora Jana | 20.4.2021
Rychlé dodání a vše v pořádku.
P Avatar autora Pavel | 19.4.2021
Rychlé dodání a vše již po několikáté v pořádku.
IM Avatar autora Ivana Muráriková | 16.4.2021
Rychlé zaslání vše v pořádku
Barevnost do záhlaví